Gratis
Advies

drukwerk, verspreiding,
Vormgeving
Lees meer

Huis-aan-huis verspreiden

Huis-aan-huis verspreiden van reclame is een doeltreffend marketinginstrument. Laat ook jouw reclamefolder, krant of glossy magazine huis aan huis verspreiden in de regio die jij wenst. Commercion regelt het voor je als officieel businessdealer van Spotta.

 

De juiste regio voor jouw huis-aan-huis verspreiding

Samen met jou brengen we je regio overzichtelijk in kaart. We bepalen eerst wie jij wilt bereiken en in welk gebied. Zo kun je per postcode kiezen wie jij met je huis-aan-huis verspreiding wilt bereiken. Zo voorkom je dat reclamebudget verloren gaat in minder interessante regio’s.

Spotta business dealer

Als officieel Spotta businessdealer is Commercion de partij voor huis-aan-huisverspreiding in Oost- en Noord-Nederland. Spotta is onderdeel van PostNL. De verspreider staat bekend om de sealbags met de folders van onder meer Lidl, Aldi, Kruidvat en Media Markt. Alle beter gelezen folders zitten in de sealbag van Spotta. Zo lift je met jouw reclame-uiting mee op deze populariteit. Laat ook jouw folder, flyer, glossy of krant huis-aan-huis verspreiden door de beste verspreider van Nederland, Spotta!

Spotta app en website

Naast het huis-aan-huis verspreiden is het ook mogelijk om je reclame-uiting te plaatsen op de Spotta app en op de website van Spotta. Zo is je bereik nog groter. De Spotta App heeft meer dan 500.000 gebruikers, een aantal dat blijft groeien. Je reclame uiting wordt geplaatst in de rubriek die het beste bij je past, je kiest deze rubriek zelf.

Folder, brochure, magazine of krant maken

Wat je ook huis-aan-huis wilt verspreiden, wij maken het voor je. Reclamefolder, brochure, glossy magazine of krant? Wij verzorgen ook bladmanagement, acquisitie, grafische vormgeving (DTP), teksten en foto’s en het drukwerk en het ontwerp van je folder, flyer of overige reclame-uitingen. Met meer dan tien jaar ervaring weten wij hoe de hazen lopen in de wereld van reclame, drukwerk en verspreiding. Onze eigen ontwerpers gaan graag met jou aan de slag om jouw drukwerk op te maken. Je ontvangt altijd een proefdruk ter controle en we drukken niets zonder jouw toestemming.

Commercion, totaalleverancier in reclamedrukwerk, van ontwerp tot op de mat.

 

boeken drukken

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Kies voor de beste verspreiding: Spotta

Lees meer

Marketing voor iedereen!

Commercion is partner in print en online media voor bedrijven en organisaties van klein tot groot.
Met jouw doel en jouw budget krijg je bij ons altijd het beste pakket.

Voordelig reclame op je auto('s)

Al vanaf € 1,50 per stuk jouw eigen kentekenplaathouder met jouw eigen tekst.

Maak je eigen houder hier Bekijk de mogelijkheden
logo-ico