Gratis
Advies

drukwerk, verspreiding,
Vormgeving
Lees meer

Boek drukken

text-page-img01

Boeken drukken via Commercion

logo-ico-red

Jouw boek drukken kan bij ons in elk formaat, zowel hardcover als softcover. Je krijgt van ons gratis advies over de beste papiersoort en omslag, zodat jouw eigen boek nooit te duur wordt. Dankzij onze vaste drukwerkpartners en binderijen kunnen we jouw boek drukken in elke oplage tegen voordelige tarieven. Hoe meer boeken, hoe lager de prijs.

Hardcover of softcover

Je kunt een boek drukken met een hardcover of softcover. Een hardcover boek heeft een mooiere uitstraling, is circa 3 mm dikker, harder en zwaarder en kan beter tegen een stootje. De kwaliteit is beter, maar een hardcoverboek is ook iets duurder. Een softcoverboek heeft vanzelfsprekend een zachtere omslag en is dus minder zwaar en iets minder sterk. Een softcoverboek is wel iets voordeliger. Wil je gratis advies hierover? Neem gerust geheel vrijblijvend hierover contact op met ons.

Een boek drukken, hoe werkt dat?

Een boek drukken gaat in een aantal stappen. Allereerst wordt het binnenwerk gedrukt, vervolgens de omslag. Na het drukken wordt alles in de juiste volgorde gelegd en gebonden bij een van onze binderijen.

Boek laten drukken

Wil je  een boek laten drukken? Wij regelen dit graag voor je. je krijgt van ons het beste advies over bijvoorbeeld papiersoort en omslag. Wil je overleggen of een afspraak met onze accountmanager Robbert? Stuur dan een e-mail te naar info@commercion.nl of of bel ons op 0592-4 14 174

boeken drukken

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

Kies voor de beste verspreiding: Spotta

Lees meer

Marketing voor iedereen!

Commercion is partner in print en online media voor bedrijven en organisaties van klein tot groot.
Met jouw doel en jouw budget krijg je bij ons altijd het beste pakket.

Voordelig reclame op je auto('s)

Al vanaf € 1,50 per stuk jouw eigen kentekenplaathouder met jouw eigen tekst.

Maak je eigen houder hier Bekijk de mogelijkheden
logo-ico