Gratis
Advies

drukwerk, verspreiding,
Vormgeving
Lees meer

Online Marketing

Online marketing is tegenwoordig een onmisbaar marketinginstrument voor bedrijven en organisaties. Beter vindbaar zijn in Google wil iedereen wel maar is dit mogelijk? Wij geven je graag een helder en eerlijk antwoord. Wij verzorgen online marketing vanuit Wierden bestaande uit de volgende onderdelen:

• Zoekwoordenanalyse
• SEO
• SEA
• Linkbuilding
• Remarketing
• Google Adwords

Nieuwe website

Heb je een nieuwe website nodig en weet je niet waar je moet beginnen? Wij weten dat wel! We beginnen altijd met de belangrijkste stap, de zoekwoordenanalyse (SEO keywords). Zo weet jij op welke woorden je kan, wil of gevonden moet worden. Zodra we samen hebben bepaalt op welke woorden we ons gaan richten gaan we de teksten schrijven of bestaande teksten redigeren en je website beter inrichten. Samen met de aangeleverde foto’s, logo’s en overige afbeeldingen gaan we jouw website bouwen. Nadat je website is opgeleverd kunnen we de online marketing verzorgen vanuit ons kantoor in Wierden.
Leadcampagnes
De bekende leadcampagnes, gericht op het werven van potentiële leden voor jouw bedrijf. Via advertenties op Facebook en Instagram komen geïnteresseerden op de landingspagina. Deze is speciaal ontwerpen om te converteren: zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om hun contactgegevens aan jou door te geven. Het belangrijkste onderdeel is de opvolging: Jullie ontvangen de contactgegevens per mail. Jullie bellen de leads en verkopen jullie producten of diensten.
Leadcampagnes is een zeer effectief online marketing instrument echter niet voor elk type product of dienst. We vernemen graag je type producten en geven je advies.

Google Adwords

Het advertentieprogramma van Google. Hier kun je jullie advertenties laten verschijnen in de lijsten ‘advertenties’ of ‘gesponsorde koppelingen’. Bij Google Adwords richt je je op bepaalde zoekwoorden (keywords) waarop je gevonden wilt worden. Gebruikers die zoeken op deze zoekwoorden krijgen jouw advertenties te zien. Je betaalt per click, des te meer bezoekers je wilt hebben des te hoger het budget moet zijn.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Zoekmachine optimalisatie is een onderdeel van online marketing erop gericht jullie website bovenin de gratis resultaten van Google te krijgen. Dit is een continue proces waarbij de webteksten, de techniek en de links die verwijzen naar je website verbeterd gaan worden. Vaak duurt het een aantal maanden voordat de resultaten zichtbaar worden.

Linkbuilding

Linkbuilding, als onderdeel van SEO, heeft als doel dat zoveel mogelijk andere websites een relevante link plaatsen naar jullie website. Linkbuilding is een steeds belangrijkere onderdeel in de online marketing aan het worden in de SEO. Google ziet dat jullie website steeds meer aangeprezen wordt door anderen dus wordt je website als belangrijker gezien en hoger geplaatst in de gratis resultaten van Google.

Remarketing

Remarketing is een methode waarbij we eerdere bezoekers van je website opnieuw benaderen met advertenties (tekst, beeld of video). Goede voorbeelden zijn Booking.com. zoek maar eens een hotel in bijv. Dublin en je wordt de week erna voortdurend geconfronteerd met advertenties van Booking.com over hotels in Dublin.

Online marketing in Wierden, kies voor Commercion.

Meer informatie over Online Marketing?

Neem contact met ons op
octagon-border

boeken drukken

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Kies voor de beste verspreiding: Spotta

Lees meer

Marketing voor iedereen!

Commercion is partner in print en online media voor bedrijven en organisaties van klein tot groot.
Met jouw doel en jouw budget krijg je bij ons altijd het beste pakket.

Voordelig reclame op je auto('s)

Al vanaf € 1,50 per stuk jouw eigen kentekenplaathouder met jouw eigen tekst.

Maak je eigen houder hier Bekijk de mogelijkheden
logo-ico