Gratis
Advies

drukwerk, verspreiding,
Vormgeving
Lees meer

Glossy magazine

Goed idee! Een eigen glossy magazine is een krachtig en mooi marketinginstrument. Met een zeer professionele uitstraling promoot je jouw eigen bedrijf, organisatie, producten en diensten. Met informatie en mooie foto’s over je bedrijf, producten en diensten breng je alles onder de aandacht van de lezer. Een glossy magazine kan bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum, na een verhuizing of verbouwing of ter promotie van nieuwe producten of diensten.

Al meer dan 10 jaar ervaring

Commercion verzorgt al ruim 10 jaar glossy magazines voor vele bedrijven en organisaties. Als jij niet de mogelijkheden hebt om zelf een glossy te maken dan zijn wij er voor jou! Desgewenst verzorgen wij het complete traject van A tot Z verzorgen voor een glossy magazine zoals de volgende onderdelen:

  • Drukwerk
  • Ontwerp
  • Verspreiden
  • Redactie
  • Fotografie
  • Advertentie acquisitie

Wil je een eigen glossy magazine en kun je niet zelf een glossy maken dan gaan we graag in gesprek met jou. We bespreken dan alle wensen en zodat we altijd een passend voorstel kunnen maken voor jouw eigen glossy magazine. Wij adviseren je in alle onderdelen zodat je altijd exact weet wat je voor glossy kunt verwachten. We sturen je graag een aantal voorbeelden per post toe

Advertentie acquisitie

Zit je toch met de kosten van een prachtige glossy? Dan kun je op de kosten besparen door adverteerders te zoeken. Dit zou je zelf kunnen doen maar wil je dit liever uitbesteden dan kunnen wij dit voor je regelen. Jij bepaalt de regels en welke bedrijven we wel en niet mogen benaderen om in jouw eigen glossy magazine te adverteren. Zo helpen wij je mee zelf een glossy te maken. Wil je weten hoe we dit doen? Neem dan snel contact met ons op.

Wil je een eigen glossy?

Neem dan contact met ons op
octagon-border

boeken drukken

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Kies voor de beste verspreiding: Spotta

Lees meer

Marketing voor iedereen!

Commercion is partner in print en online media voor bedrijven en organisaties van klein tot groot.
Met jouw doel en jouw budget krijg je bij ons altijd het beste pakket.

Voordelig reclame op je auto('s)

Al vanaf € 1,50 per stuk jouw eigen kentekenplaathouder met jouw eigen tekst.

Maak je eigen houder hier Bekijk de mogelijkheden
logo-ico