Gratis
Advies

drukwerk, verspreiding,
Vormgeving
Lees meer

Spotta huis aan huis verspreiding

text-page-img01

Verspreiding via Spotta

logo-ico-red

Huis-aan-huis verspreiden doe je met Spotta via Commercion. Want plaats je via ons een verspreidingsopdracht, dan wordt jouw reclame extra voordelig verspreid. En desgewenst verzorgen wij naast de verspreiding ook het ontwerp en het drukwerk van de reclamefolders.

Wie is Spotta?

Spotta is de bekendste en grootste huis-aan-huisverspreider van Nederland. Deze verspreider is bekend van de sealbags die landelijk huis-aan-huis worden verspreid. Via Spotta kun je folders per geselecteerde regio heel gericht verspreiden. Dit bureau verzekert je van kwalitatief goede verspreiding in elk gewenst postcodegebied. Zo is je bereik optimaal. Je kunt hier je folders, flyers, kranten en glossy magazines laten verspreiden.

Commercion, jouw Spotta businessdealer

Commercion is officieel businessdealer van Spotta en PostNL. Zo kun je bij ons alle verspreidingsvraagstukken tot in detail regelen. Als erkend businesspartner bieden wij zeer voordelige tarieven. Wij brengen graag geheel vrijblijvend een offerte uit. Samen met jou bepalen we het ideale verspreidgebied voor een optimaal bereik. Je krijgt van ons een duidelijk overzicht van de gekozen postcodes en plaatsen, zodat je zeker weet dat verspreiding helemaal naar wens plaatsvindt.

 App en website

Naast de huis-aan-huis verspreiding is het ook mogelijk je reclame online te plaatsen in de app of op de website van Spotta. Dat maakt je bereik nog groter. Je folders online verspreiden, je flyers online verspreiden: met meer dan 500.000 landelijke gebruikers kom je ook online onder de aandacht bij je doelgroep. Wil je weten hoe Commercion dit ook voor jou kan regelen? Neem dan snel contact op.

Ook ontwerp en drukwerk

Voordat je folder, magazine, brochure of krant kan worden verspreid, moet deze eerst worden ontworpen en gedrukt. Ook het design en drukwerk van de reclame verzorgen wij graag. Als specialist met meer dan tien jaar ervaring maken wij voor jou reclamedrukwerk dat in het oog springt. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op. Wij sturen je graag wat voorbeelden op van ons werk.

boeken drukken

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

Kies voor de beste verspreiding: Spotta

Lees meer

Marketing voor iedereen!

Commercion is partner in print en online media voor bedrijven en organisaties van klein tot groot.
Met jouw doel en jouw budget krijg je bij ons altijd het beste pakket.

Voordelig reclame op je auto('s)

Al vanaf € 1,50 per stuk jouw eigen kentekenplaathouder met jouw eigen tekst.

Maak je eigen houder hier Bekijk de mogelijkheden
logo-ico